Miten eri lampputyypit eriävät toisistaan? Mikä lamppu sopisi minun tarpeisiin?

Tarjoamme vaihtolamppuja suurimpaan osaan projektoreita ja projektiotelevisioita useassa eri variantissa. Joihinkin projektoreihin voit valita jopa kuudesta eri lamppuvaihtoehdosta. Takaamme, että kaikki lamput toimivat projektorissasi tai projektoritelevisiossasi moitteettomasti mikäli asennustyö on suoritettu oikealla tavalla.

Jopa 6 eri lamppuvaihtoehtoa projektoriisi
  1. alkuperäinen lamppu + alkuperäinen moduuli
  2. alkuperäinen lamppu + Diamond Lamps-moduuli
  3. alkuperäinen lamppu + tarvikemoduuli
  4. tarvikelamppu + tarvikemoduuli
  5. alkuperäinen lamppu ilman moduulia
  6. tarvikelamppu ilman moduulia

Polttimo + asennusmoduuli = moduulilamppu

Polttimo
Asennusmoduuli
Moduulilamppu

Lamppu asennusmoduulissa

Moduulilampuilla on yksi selkeä etu pelkkiin polttimoihin verrattuna, helppo asennus. Kuka tahansa voi ainoastaan ruuvimeisseliä käyttäen asentaa moduulilampun projektoriin itse. Voit valita neljästä eri lamppukokoonpanosta sinulle sopivimman.

HELPPO ASENNUS
Lamp with module
Alkuperäinen moduulilamppu

Alkuperäinen moduulilamppu suoraan projektorivalmistajalta. Tämä vaihtoehto on usein vaativimpien asiakkaisen suosima, jotka toivovat lampulta parasta mahdollista laatua ja luotettavuutta

Diamond-moduulilamppu

Diamond-moduulilamput sisältävät useimmiten Philipsin tai Osramin valmistaman alkuperäispolttimon Diamond Lampsin omassa moduulissa. Tämä lamppuvaihtoehto on varteenotettava vaihtoehto projektorivalmistajan alkuperäislampulle korkean laadun ja korkean luotettavuuden ansiosta.

Yleismoduulilamppu

Yleismoduulilamppu koostuu alkuperäisvalmistajan (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki) polttimosta sekä ei-alkuperäisestä tarvikemoduulista. Tämä vaihtoehto tarjoaa alkuperäiseen lamppuun verrattavaa korkeaa laatua ja luotettavuutta alkuperäistuotetta huokeampaan hintaan.

Tarvikemoduulilamppu

Tarvikemoduulilamppu on aktorisoidun valmistajan tuottama moduulilamppu. Tarvikelamppua suosittelemme mahdollisimman suuren säästön saamiseksi helpolla asennuksella. Alkuperäislamppuihin verrattuna tarvikelampuilla voi olla pienempi käyttöikä ja heikompi valaisukyky.

Pelkkä polttimo ilman moduulia

Pelkät polttimot ovat houkutteleva vaihtoehto edullisen hintansa ansiosta. Ne ovat jopa 40 % - 60 % halvempia alkuperäisiin moduulilamppuihin verrattuna. Suosittelemme pelkkien polttimoiden hankkimista hieman asennuskokemusta ennestään omaaville asiakkaille, lähinnä siksi että pelkät polttimot ovat moduulilamppuja herkempiä hajoamaan varomattomasti asennettaessa.

EDULLISEMPI HINTA
Bare lamp
Alkuperäinen polttimo

Alkuperäiset polttimomme ovat alkuperäisen valmistajan tuotteita (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki). Tämä vaihtoehto takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Asennus on kuitenkin hieman haasteellisempaa moduulilamppuun verrattuna. Pelkän polttimon asennus edellyttää käsistään kätevää ja mielellään myöskin kokenutta henkilöä asennustyöhön.

Tarvikepolttimo

Tarvikepolttimo on edullisin tapa vaihtaa toimiva lamppu projektoriin. Tarvikelampuilla voi olla lyhyempi elinkaari ja heikompi valoteho kuin alkuperäisillä lampuilla. Sen vuoksi suosittelemme näitä lamppuja ensisijaisesti kotikäyttöön, missä projektion laatu voi olla hiukan matalempikin. Tarvikepolttimon vaihtotyötä suosittelemme ennen kaikkea kyseisestä työstä jo valmiiksi kokemusta omaaville.

Mikäli tiedät jo lampuista kaiken tarvittavan, tarvitsee vain enää valita se oikea

Vaihtolamppujen pikahaku

Löydä lamppusi nopeasti

Projektorilamput

Projektio-TV lamput