Projektorilamput

Ongelmia projektoriisi sopivan lampun löytämisessä? Valitse ensin projektorisi valmistaja ja sen jälkeen projektorisi malli. Projektorilamput eivät ole halpoja, mutta meidän ansiosta sinulla on valinnanvaraa. Valikoimassamme on yleisimmistä projektorilampuista tarjolla montaa eri versioita joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivimman. Tarjontamme vaihtelee hinnan, toimintavarmuuden, lampun tuottaman kuvanlaadun ja lampun vaihtotyön vaikeuden mukaan, ks. yhteenveto alempana.
Mikäli epäilet mahdollisuuksiasi onnistua lampun vaihtotyössä katso oheinen lyhyehkö video-ohje.

Tarjoamme lamppuja seuraaviin projektorimerkkeihin

Etkö löydä projektorisi valmistajaa?

Jos valikoimassamme ei ole projektoriisi sopivaa lamppua ota yhteyttä ja yritämme löytää tarvitsemasi lampun mahdollisimman nopeasti.

Tässä näet miten helposti projektorilampun vaihtaminen onnistuu

Ensimmäisessä videossa näytetään miten lamppumoduuli irroitetaan projektorista oikealla tavalla ja miten uusi moduuli asennetaan tilalle.

Mikäli olet tilannut lampun ilman moduulia (pelkkä polttimo) näet toisesta videosta polttimon vaihtotyön vaiheet.

Valikoimassamme on monentyyppisiä projektorilamppuja. Yleisimpiä ovat:

Projektorilamput moduulilla

 • Alkuperäinen projektorilamppu
  Valitessasi alkuperäisen, moduulilla varustetun lampun saat parhaan mahdollisen tuotteen korkeampaan hintaan. Lampun vaihtaminen on erittäin helppoa. Lamppu on alkuperäisessä muovimoduulissa.
 • Yleislamppu moduulilla
  Tämä vaihtoehto on toimintavarmuudeltaan ja laadultaan alkuperäiskappaleen tasoinen. Polttimo ja moduuli valmiiksi yhteen koottuna mahdollistavat helpon vaihtotyön
 • Ei-alkuperäinen tarvikepolttimo ei-alkuperäisellä moduulilla
  Tämäntyyppinen lamppu on huomattavasti alkuperäistä edullisempi ja on toimintavarmuudeltaan ja laadultaan hyvä. Moduulilla varustetun lampun vaihtaminen on helppoa. Lamppu on ei-alkuperäisessä muovimoduulissa.

Projektorilamput ilman moduulia (polttimot)

 • Alkuperäinen lamppu ilman moduulia
  Tämä vaihtoehto tarjoaa parhaan mahdollisen laadun edullisempaan hintaan.
  Pelkän polttimon vaihtaminen on haasteellisempaa kuin moduulilla varustetun lampun. Huolimaton käsittely asennusvaiheessa voi vähentää tuotteen käyttöikää.
 • Ei-alkuperäinen tarvikelamppu ilman moduulia
  Tarvikepolttimot ovat taloudellisin vaihtoehto.
  Ne eivät välttämättä ole yhtä toimintavarmoja kuin alkuperäiset, pelkän polttimon vaihtaminen on haasteellisempaa kuin moduulilla varustetun lampun ja huolimaton käsittely asennusvaiheessa voi vähentää tuotteen käyttöikää.
Kaikkia lampputyyppejä voi tarkastella lisää oheisen linkin kautta: Miten eri lampputyypit eroavat? Minkä valitsen?