EPSON-projektorilamput

Epson-projektorilamppujen valmistuksessa hyödynnetään laadukasta, patentoitua teknologiaa, jonka ansiosta saavutetaan jopa kolminkertainen värierottelukyky Epson 3LCD-projektoreissa muihin DLP-projektoreihin verrattuna.

Valikoimastamme löydät lamput kaikkiin Epson-malleihin. Mikäli tarvittavaa lamppua ei löydy projektorin virallisen tuotenimen avulla, suosittelemme kokeilemaan hakua projektorin mallinimen mukaan (kuten esim. Home cinema, Pro cinema, Brightlink, Powerlite, MovieMate). Lamppuja puolestaan suosittelemme hakemaan niiden tarkan tuotekoodin perusteella.

Epson-lampuissa on tuotekoodi mallia ELPLPxx (xx=numero), tai vaihtoehtoisesti V13H010Lxx (xx=numero). Myydyimpiä lamppuja ovat muun muassa ELPLP50, ELPLP49, ELPLP54 a ELPLP42. Suurin osa lampuista käy moneen projektorimalliin. Eniten lamppuja myydään projektoreihin EB-85, EH-TW3200, EB-410W, EB-460.

Jos epäilet pystyväsi itse vaihtamaan lampun projektoriisi katso tämä lyhyt video-ohje jolla esitetään vaiheittainen lampunvaihto EPSON-projektoriin.


Valitse EPSON-projektorisi malli johon etsit lamppua.

EPSON-projektorilamput

Valitse mallinumeron mukaan

EPSON-lamput projektoreihin mallinumeron mukaan.

Etkö löydä projektorimalliasi?

Jos valikoimassamme ei ole projektoriisi sopivaa lamppua ota yhteyttä ja yritämme löytää tarvitsemasi lampun mahdollisimman nopeasti.

Katso miten voit vaihtaa lampun EPSON-projektoriisi

Tässä lyhyessä opetusvideossa näet miten oikeaoppisesti irroitat lampun EPSON-projektoristasi ja asennat uuden tilalle.

Tarjoamme Epson-projektorilamppuja kaikissa eri versioissa

Helpottaaksemme valinnan tekemistä eri lampputyyppien välillä, olemme laatineet yhteenvedon saatavilla olevista malleista. Valikoimastamme löytyy Epson-projektorilamppuja useissa eri versioissa. Lampputyypit eroavat pääosin hintansa, vaihtotyön vaikeusasteen sekä luotettavuutensa mukaan. Valikoimassa on sekä alkuperäisiä että tarvikelamppuja. Tarvikelamput ovat pääsääntöisesti muiden kuin alkuperäisten valmistajien tekemiä, mutta niiden etuna on edullisempi hinta.
Valikoimassamme on myös erillisiä polttimoita ilman asennusmoduulia. Lisäksi löydät valikoimastamme myös Diamond Lamps co:n valmistamia Epson-projektorilamppuja. Kyseiset lamput ovat joko Diamond Lampsin moduuleihin asennettuja alkuperäislamppuja tai Philipsin taikka Osramin valmistamia tarvikepolttimoita. Valitaksesi juuri tarpeisiisi sopivan lampun voit tutustua lampputyyppien yhteenvetoomme.

Tarvitsenko lamppuuni moduulin vai pärjäänkö ilman sitä?

Tarjoamme Epson-projektorilamppuja sekä moduulilla että ilman moduulia (ts. pelkkä polttimo). Polttimoiden hankintaa suosittelemme erityisesti henkilöille, joilla on jo aiempaa kokemusta lampun vaihtamisesta. Pienellä kärsivällisyydellä vaihtaminen onnistuu kyllä kokemattomammaltakin henkilöltä. Vaihtaessasi pelkän polttimon sinun tulee irrottaa lamppumoduulista vanha lamppu ja sen jälkeen asentaa uusi lamppu tilalle. Moduulilla varustetun lampun vaihtaminen on tätä yksinkertaisempaa. Lisätietoa löydät  lampun vaihto-ohjeistamme.

Onko jokin lampputyyppi toista edullisempi?

Hinta on tietysti tärkeä tekijä ostopäätöksen tekemisessä. Valikoimastamme löydätkin sekä projektorilamppuja että televisiolamppuja useissa eri kokoonpanoissa. Moduulittomat lamput (polttimot) ovat useimmiten edullisin vaihtoehto. Tarvikelamput ovat usein alkuperäisen valmistajan lamppuja edullisempi vaihtoehto. Sekä alkuperäiset lamput tarvikemoduuleissa että yllä mainitun Diamond Lampsin tuotteet ovat erinomainen kompromissi hinta-laatu-suhdetta vertailessa.

Minkälaiset Epson-projektorilamput ovat kaikkein luotettavimpia?

Kaikki valikoimamme projektorilamput ovat laadukkaita ja luotettavia. Parhaimman mahdollisen laadun varmistamiseksi suosittelemme kuitenkin alkuperäislamppuja ja -polttimoita sekä tarvikemoduuliin asennettuja alkuperäispolttimoita ja Diamond Lampsin tuotteita.