ACER-projektorilamput

Jos epäilet pystyväsi itse vaihtamaan lampun projektoriisi katso tämä lyhyt video-ohje jolla esitetään vaiheittainen lampunvaihto ACER-projektoriin.


Valitse ACER-projektorisi malli johon etsit lamppua.

ACER-projektorilamput

Valitse mallinumeron mukaan

ACER-lamput projektoreihin mallinumeron mukaan.

Etkö löydä projektorimalliasi?

Jos valikoimassamme ei ole projektoriisi sopivaa lamppua ota yhteyttä ja yritämme löytää tarvitsemasi lampun mahdollisimman nopeasti.

Katso miten voit vaihtaa lampun ACER-projektoriisi

Tässä lyhyessä opetusvideossa näet miten oikeaoppisesti irroitat lampun ACER-projektoristasi ja asennat uuden tilalle.

Tarjoamme ACER-projektorilamppuja kaikissa eri versioissa

Jotta asiakkaamme ymmärtäisivät valikoimamme laadun laadimme seuraavan yhteenvedon tarjolla olevista lampputyypeistä. Myymme ACER-projektorilamppuja useissa eri versioissa. Lampputyypit eroavat pääosin hintansa, vaihtotyön vaikeusasteen sekä luotettavuutensa mukaan. Valikoimamme koostuu alkuperäisistä sekä yhteensopivista lampuista. Yhteensopivat projektorilamput ovat pääsääntöisesti muiden kuin alkuperäisten valmistajien tuottamia, joskin niiden laatu on tästä huolimatta varsin korkeatasoista.
Kyseisten lamppujen merkittävin etu on niiden edullisempi hinta. Valikoimassamme on myös erillisiä polttimoita ilman asennusmoduulia. Tämän lisäksi meiltä löytyy myös Diamond Lamps co:n tuottamia ACER-projektorilamppuja. Kyseiset lamput ovat joko Diamond Lampsin moduuleihin asennettuja alkuperäislamppuja tai Philipsin taikka Osramin valmistamia tarvikepolttimoita. Valitaksesi juuri tarpeisiisi sopivan lampun voi tutustua lampputyyppien yhteenvetoomme.

Tarvitsenko lamppuuni moduulin vai pärjäänkö ilman?

Tarjoamme ACER-projektorilamppuja moduulilla tai ilman moduulia (ts. pelkkä polttimo). Polttimoiden hankintaa suosittelemme ennen kaikkea niille asiakkaillemme joilla on jo aiempaa kokemusta lampun vaihtotyöstä. Pienellä kärsivällisyydellä tämän pitäisi kuitenkin onnistua myös kokemattomimmiltakin. Ostettuasi pelkän polttimon sinun tulee irroittaa lamppumoduulista vanha lamppu ja sen jälkeen asentaa tilalle hankkimasi uusi lamppu. Mikäli päädyt hankkimaan moduulilla varustetun lampun on sen vaihtotyökin jo huomattavan yksinkertaista. Lisätietoa löydät lampun vaihto-ohjeistamme.

Miten voin säästää lampun hankinnassa?

Tiedostamme hinnan olevan tärkeä tekijä ostopäätöksen osana ja sen vuoksi tarjoammekin projektorilamppuja ja TV-lamppuja useissa eri kokoonpanoissa. Moduulittomat lamput (polttimot) ovat useimmiten edullisin vaihtoehto. Eräs säästökeino on myös hankkia ei-alkuperäisen valmistajan tarvikelamppuja. Alkuperäiset lamput tarvikemoduuleissa kuin myös yllämainitun Diamond Lampsin tuotteet ovat myös erinomainen kompromissi hinta-laatu-suhdetta vertailessa.

Minkätyyppiset ACER-projektorilamput ovat kaikkien luotettavimpia?

Kaikki tarjoamamme projektorilamput ovat erittäin korkeatasoisia ja luotettavia. Parhaimman mahdollisen laadun varmistamiseksi suosittelemme kuitenkin alkuperäislamppuja ja polttimoita sekä myös tarvikemoduuliin asennennettuja alkuperäispolttimoita ja Diamond Lampsin tuotteita.