PHOENIX SHP86 polttimo

PHOENIX SHP86-polttimoa on saatavana kahta erilaista. Alkuperäinen polttimo tarjoaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun sekä ensiluokkaisen laadun. Tarvikepolttimot tarvikevalmistajalta ovat huomattavasti edullisempia.

Polttimo ilman moduulia PHOENIX SHP86
 

PHOENIX SHP86 Lamppu ilman moduulia

Polttimon vaihtaminen alkuperäiseen lamppumoduuliin on haastavampaa kuin koko lamppumoduulin vaihtaminen. Voit valita kaksi vaihtoehtoa kyseisestä polttimosta - alkuperäinen tai tarvikepolttimo.

VIDEO - moduulittoman polttimon vaihtaminen

Polttimovaihtoehdot

 • Alkuperäinen polttimo PHOENIX

  PHOENIX SHP86-polttimo on suunniteltu vaihdettavaksi olemassa olevan moduulin sisälle. Pelkän polttimon vaihtaminen edellyttää pientä sorminäppäryyttä ja työkaluja.

  Tuotekoodi: Kuvanlaatu:Luotettavuus:
  Z25051OOB
  1-2 viikkoa
  117,02 ilman alv:tä 145,10 € sis. alv:n [1]
 • Tarvikepolttimo

  Vaihtoehtoinen PHOENIX SHP86-tarvikelamppu ilman moduulia on auktorisoidun valmistajan polttimo. Pelkän polttimon vaihtaminen edellyttää pientä sorminäppäryyttä ja työkaluja. Tämä on edullisempi suosittelemistamme vaihtoehdoista esimerkiksi kotikäyttöön missä kuvanlaadun ei välttämättä tarvitse olla aivan täydellistä. Tarvikelamput eivät välttämättä vastaa laadultaan alkuperäisiä mutta ovat hinnaltaan huomattavan edullisia.

  Tuotekoodi: Kuvanlaatu:Luotettavuus:
  Z120049OB
  1-2 viikkoa
  93,36 ilman alv:tä 115,77 € sis. alv:n [1]
[1]EU-alueelle sijoittautuneet ALV-rekisteröidyt yritykset voivat tilata meiltä tuotteita ilman arvonlisäveroa ALV-tunnuksen toimittamisen jälkeen.

Puuttuuko sinulta jotain tärkeää tietoa?

Tai oletko löytänyt virheen?

Miten vaihtaa polttimo lamppumoduuliin

Tässä lyhyessä opetusvideossa näet miten oikeaoppisesti irroitat polttimon lamppumoduulista ja asennat uuden tilalle.